dijous, 29 de maig del 2008

Conseqüències

Ara que ja ha passat Eurovisió, concurs que evidentment no vam guanyar però en el qual vam quedar en millor lloc que altres edicions (europa hauria de fer un cens de freacks), es mostren les conseqüències d'aquest esdeveniment. La cançò que vam dur, El chiki chiki, no és més que un altre producte de la sexta i de la productora El Terrat, que ara, a través del programa de Buenafuente, anima els espectadors a fer una versió d'aquesta que pot esdevindre la cançò de l'estiu. Les respostes no s'han fet esperar. Ací us deixe una d'elles que ens toca de prop. És la versió valenciana i es diu "El xe qué, xe qué". Comenteu, comenteu! A mi em sembla molt original... Paellea, paellea!!! Per cert, aquesta versió ha eixit a la premsa i tot!!!


Nota: Aquesta informació ha estat facilitada per Dani (Mapache), gran lector de premsa electrònica, des de San Sebastián de los Reyes, Madrid. Encara que lluny no ens perds de vista!!!

1 comentari:

Maite Varas Ortiz ha dit...

I supose que ja haurà estat traduïda al japonés xD.
El solo de guitarra de Rodolfo passarà a la història! AMO!

Però Dima Bilan era un dels meus predilectes, ho confesse... i sobretot després de veure el vídeoclip. Aquest xiquet quedà 2n l'any que guanya Lordi.

Romania també va dur un súper tema! però tingueren l'infortuni d'actuar els primers, i això és sinònim de fracàs :(

I perfecta la balada de Sèrbia, de Jelena Tomasevic... Ja sé que el teu post no era per parlar exactament d'Eurovisió, però sóc una eurofan i no puc evitar-ho.

AAAAAAAADÉEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUU