dilluns, 12 de maig del 2008

Jove Orquestra


Ja arranca el final de curs de l'escola de música d'Alaquàs i es va notant en el nivell de les obres que comencem a assajar a l'orquestra. Després del concert de Dvorak i Corelli ara ens endinsem en l'estudi de Mozart, amb tota la seua complexitat musical i la banda sonora de El Senyor dels Anells. Mozart, evidenment, és un repte molt gran, però assolible i més després del nivell que ha demostrat tindre l'orquestra. Pel que fa El Senyor dels Anells, és una obra que jo personalment ja he tocat amb la Banda Simfònica i és espectacular, els metalls tenen molta feina a fer!! La corda, com sempre, tractarem de fer-ho el millor possible i ajudar els companys que s'examinen de l'assignatura d'orquestra per que els posen bona nota!!

Pel que fa els violoncel·listes, anem molt enfeinats. De sis que en som en plantilla, normalment anem dos a l'assaig i últimament ni això perquè ens van sorgint feines, bolos... El darrer serà dissabte a Requena. Tocarem duos, cosa que comporta un canvi de programa ja que anàvem a tocar Path i Nothing Else matters, però amb dos violoncels no pot ser la cosa. A veure que passa!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

De segur que les actuacions resulten tot un èxit. Mira que hi ha treball darrere d'un concert. I el més "màgic" de tot és que després només una és la versió bona: la del directe. Això, precisament, és el que converteix la música (com també el teatre) en un repte permanent.