dilluns, 14 d’abril del 2008

Cosetes musicals


Com ja he comentat en altres posts, forme part de la Jove Orquestra de la Unió Musical d'Alaquàs. Diumenge passat vam participar en el II Festival d'Orquestres Joves a l'auditori de la S.M.I "Santa Cecilia" de Cullera. Feia temps que no viatjavem tots junts, encara que no va ser un viatge molt llarg, però ens ho vam passar molt be. Vam tocar el Concerto grosso nº1 en Re M d'A. Corelli en el qual eren solistes Laura Navarro i Paula Besó amb el violí i Samuel Costilla amb el Violoncel i després vam tocar Palladio de K. Jenkins, tot sota la batuta del nostre estimadissim director Miguel Angel Lino, la paciència en persona.

Va ser un bon concert, els solistes van estar espectaculars i la resta de l'orquestra va mostrar el nivell creixent de la nostra agrupació. Va ser molt agradable tot, el viatge, el concert, l'espera, la picadeta i la tornada. Pel que fa l'espera... Bo, qui siga músic sap que, amb un instrument a les mans es poden fer meravelles i més quan estàs amb amics amb una imaginació sense límits. El video que us deixe és una mostra d'aquesta imaginació desbordada en el moment posterior al concert, quan els nervis havien passat.

Nota: Que no anirem al Tu si que vales o al Tienes talento? Pensem-ho xiquets!!!

3 comentaris:

mareschu ha dit...

Ei!!! Què guai que està el vídeo. Llàstima que des de la facultat no es puga sentir el so!!! Esteu pera anar al tienes talento a veure que us conten. Segur que triomfarieu. Per cert, eixe lloc és on assatjeu?

Tereseta ha dit...

Eii, amb so la cosa és millor encara!!Jo ja els ho he dit, d'anar a algun lloc d'aquestos a triomfar!!!
Pel que fa la teua pregunta, no, eixa es la sala on assatja la societat musical de Cullera, nosaltres estem d'okupes per un dia, pel II festival d'orquestres joves de Cullera. La imaginació no enten de llocs ni de moments!!

Maite Varas Ortiz ha dit...

La que no vol eixir en fotos i després es penja en el youtube... Veure per a creure :P
I a veure si entreu en el meu bloc, que he posat una nova enquestaaaaaaaaaaaaaaa ^^

Au revoir!