dilluns, 4 de febrer del 2008

Concert Pau Alabajos


Pau Alabajos i els músics furtius no paren de dur la seua música per tot arreu i això és bo, molt bo!!! La proprera parada serà dijous 7 de febrer a la sala Octubre a les 20h. No puc avançar moltes coses perquè forma part de la màgia dels concerts però sé que hi hauran moltes sorpreses i que serà molt especial. Aquest concert s'emmarca dins el programa 4x4 que ofereix el Centre de Cultura contemporània Octubre i en el qual ja han actuat cantautors de València (no necessariament en valencià).

Espere poder anar-hi ja que és un esdeveniment que paga la pena veure i, sobretot, paga la pena escoltar a Pau Alabajos en directe i deixar de ratllar el disc!!!

Si puc anar, ja us informaré de com ha estat la cosa i si aneu vosaltres, deixeu la vostra opinió!!!

1 comentari:

Samuel Costilla Ledesma ha dit...

Hola a tots i totes. Bé, felicitar en primer lloc a Pau Alabajos pel seu treball, i perquè sempre ens fan gaudir una miqueta. I en segon lloc felicitar Tere perquè avui ha sabut canviar de compàs a la simfonia de Dvorak. Bé, aprofite per dir-vos que el centre de cultura on Pau actuarà està prou bé, però jo note que hi ha alguna erradeta. En primer lloc, algunes exposicions que hi fiquen. Jo crec que haurien de centrar-se més a fer exposicions de figures d'ací, i no americanes (recentment hi havia una exposició de Marilyn Monroe).
Després, sí que he de dir que l'itinerari de poesia que han començat a fer m'ha agradat prou, i és una forma de relacionar poesia amb espai i moment històric, alhora uqe t'ho passes molt bé. Res, era només eixa puntualització. Salut!