dilluns, 28 de gener del 2008

Mai no plou per sempre


Saps quan escoltes una frase i es queda grabada al teu cap i aquest la trau quan la necessites i no recordes on has escoltat eixa frase però, mira, ahí la tens i surt quan més falta fa i et serveix per veure la vida d’una altra manera?
Doncs aquesta frase és una d’eixes. Vaig escoltar-la en castellà en una pel·licula. La frase és: “No llueve eternamente”. Qui siga un poc gòtic o heavy o simplement cinèfil empedernit sap de quina pel·licula estic parlant... Ho haveu encertat: The Crow (El cuervo). És una de les millors pel·licules que he vist. És violenta i a l’hora romàntica, és possible i impossible. Et fa que dubtes de la força de les persones fins i tot després de mortes i en com defensem allò que ens importa amb totes les nostres energies.
Pel que fa la frase, et fa pensar: en realitat no pot ploure per sempre, arriba un moment en que para i surt el sol, no? Doncs en la vida passa igual: pot ser hi ha moments en els quals sentim que el món ens caurà a sobre i que els problemes que tenim no es solucionaràn mai, però, en realitat, un bon dia, surt el sol i trobes solucions a totes aquelles coses que et turmentaven.
Les coses arriben quan menys les esperes, així que no paga la pena esperar res, si han de vindre, vindràn, i si plou molt, ens posarem a cobert amb algun amic/a que ens escolte, ens done suport, ens suporte i ens done afecte.