dilluns, 29 d’octubre del 2007

Pràctiques de TIC

Ara que estem sols davant la pantalla i pensem com i amb quines coses plenarem aquest bloc, respirem fons, tanquem els ulls i escoltem una cançò que ens porte bons records, ens faça somriure i ens inspire per fer d'aquesta tasca un plaer.

La meua elecció: Nothing else matters de Metallica versionada per Apocalyptica, uns violoncel·listes finlandesos que són espectaculars.
Primer tanqueu els ulls i escolteu i, després, fixeu-vos en ells... No ho sembla però allò que fan és molt difícil.

3 comentaris:

Maite Varas Ortiz ha dit...

Heja Apocalyptica!
És un dels meus grups preferits :)
Per cert, en l'esquesta falta l'opció "conec a tots" xD

Josep_Lluís ha dit...

Vaja! No sabia que t'agradava Apocalyptica. Només he sentit algunes cançons (o hauríem de dir-ne versions?) i estan bastant bé, tot i que no m'hi acabe d'acostumar perquè m'agrada molt Metallica i sempre tendeixes a taral·lejar la cançó original... no sé, és estrany. Al 2005 vaig estar a un festival (Metalmania) on van tocar ells, però em sembla que tocaren tard i estàvem molt cansats i ens quedàrem en la tenda, de manera que els vaig sentir mentre m'adormia. Altre dia serà.

Salut!

Samuel Costilla Ledesma ha dit...

Hola. A pesar que tinc molta feina, he fet un lloc per deixar-te un comentari. Què dir-te d'Apocalyptica, i de les nostres experiències interpretant les seues cançons? Ja ha passat Path per les meues mans, i Nothing else matters per la de tots. Ara només queda fer Fade to black, i Harmaggedon, amb la que gaudiré més. Ara, no em ficaré més de peu a l'hora de tocar, eh?!!! Bé, es vem prompte. Salut i bona música!