divendres, 20 de febrer del 2009

Feliç, feliç no-aniversariiiiiiiii

Diuen que els xiquets i els "borratxos" diuen sempre la veritat. I jo podria afegir que dels bojos poden eixir les millors reflexions filosòfiques.

Jo no forme part de cap dels dos primers grups però tinc una mena de plaça amb veu però sense vot a l'enorme germanor dels Bojos Universals. Encara no sóc membre de ple dret, però a poc a poc aniré pujant esglaons, a veure si puc aconseguir una càtedra!!!!

La qüestió és que, amb motiu de l'aniversari de La Caputxeta, m'he plantejat aquesta cosa dels aniversaris d'una manera diferent: per què només s'ha de felicitar el dia que és l'aniversari i no els dies previs a la celebració d'aquest? per què només un dia? "L'aniversari només és un dia a l'any, després queden 364 dies de no-aniversari!!!!" Aquesta frase la diuen a Alicia a terra de meravelles un llibre que recomane com a àlbum il·lustrat o pel·lícula per a xiquets però molt especialment com a lectura per a adults.
En crèixer oblidem moltes coses, tenim moltes responsabilitats i molts maldecaps, per això no hem d'oblidar que cada dia és el nostre no-aniversari i celebrar-ho, perquè només el fet d'estar vius i poder gaudir de la vida, és un motiu de celebració.

Feliç No-Aniversari a tots, especialment a la Caputxeta!!!!!!!